Beste bezoeker, lieve jij,

 

Op een dag ontdek je tijdens jouw groeipad, dat de enige persoon die je gelukkig kan maken jij zelf bent.
Op dat moment neem jij je kracht terug, neem jij je plek in de wereld in en straal je zoals je nog nooit hebt gedaan...

 

Gewoon Gelukkig Zijn & Munay-Ki Delft staan voor spirituele & persoonlijk ontwikkeling en inspirerende gesprekken.
Spiritualiteit toepassen in je dagelijkse leven, het toepassen van rituelen thuis. Praktisch en toepasbaar, vanuit je hart met je voeten op de grond. 

Groeipaden zijn trajecten van meerdere sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jouw te bewerkstelligen en vast te houden. Tijdens het bewandelen van ieder pad wordt je je bewuster van jezelf, om uiteindelijk te zijn wie je werkelijk bent... in jouw tempo, op jouw moment... gewoon gelukkig zijn.

In ieder groeipad e/o workshop is er tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, begeleiding en inspirerende gesprekken. De begeleiding en gesprekken zijn verweven in de activiteiten die je doet. De groeipaden,  inwijdingen/initiaties/rituelen zetten dingen bij je in gang, je kunt tegen dingen aanlopen die je wilt veranderen e/o je leven een andere wending geven. De begeleiding en gesprekken zijn naar behoefte en gericht op het verdiepen van je bewustzijn. Als je aan jezelf wilt werken, dingen wilt veranderen is het de bedoeling is dat je in beweging komt. Zonodig maken we gebruik van Positieve Gezondheid, een andere kijk op gezondheid & een tool om dingen duidelijk en helder te krijgen.
Tijdens iedere groeipad krijg je een unieke kans om aan en met jezelf te werken.

'Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond'.

 

De deur naar een nieuwe tijd,
een nieuwe periode,
naar nieuwe mogelijkheden
staat altijd open bij Reiki, Seichem en Sjamanisme Delft